+373 (022) 40-51-20 +373 (78) 30 81 96
Consvitraliu - Deschide fereastra spre lumea calitatii!

Deschide fereastra spre lumea calitatii !

SRL „Consvitraliu” are o experienta de 16 ani pe piata de producere si desfacere a termopanelor .

De la infiintare, si-a castigat o buna reputatie de furnizor de incredere in domeniu, indeplinind diverse cerinte de realizare a produselor pentru clienti. In calitate de producator autorizat a definit, respectat si urmarit toate standardele de calitate impuse pentru realizarea geamului termopan, reprezentantii Consvitraliu fiind recunoscuti ca adevarati profesionisti in domeniu pentru modalitatile de producere, finisare si livrare.

Obţinerea unui produs de calitate este garantata de:

 • calitatea materiei prime. 
  Furnizorii principali de materie primă fiind companii consacrate pe piaţa de profil: AGC Europe, Guardian, Saint Gobain Glass.

 • tehnologie. 
  Utilaje de ultimă generaţie fabricate de leaderi pe piaţa de profil 

În 2010 SRL „Consvitraliu”, implementind noi standarde de management si de calitate,a mărit capacitatile de producere și a achizitionat cea mai performanta si complexa linie de producere a geamului termopan din Republica Moldova, deschizind si o filiala de producere automatizata  in municipiul Balti.

 

Suntem o companie de SUCCES

16 ani  de activitate înseamna o „varsta“ cu care puține companii naționale se pot lauda. În toti acesti ani am crescut împreună, ne-am ascultat clienții cu atenție pentru a le ințelege cu adevrat necesitățile, ca apoi să le furnizăm soluții care să se regăsească în succesul lor. Schimbările de pe piață au constituit oportunități pentru a dezvolta și realiza produse și soluții inovatoare care să preîntampine și să satisfacă necesitățile imediate ale clienților

Profesionalismul ne este cartea de vizita

Clientul este pe primul loc. Facem tot timpul imbunătațiri, ascultam feedback-ul clienților și incercăm să raspundem rapid și eficient. Calitatea serviciilor e asigurată în permanența. Comunicam deschis într-un climat de încredere și respect reciproc în relația cu fiecare client. Suntem dedicați prin suportul oferit în toate etapele colaborării.

Tehnologii Moderne

Schimbarea este constantă, iar inovația este critica pentru supraviețuirea companiilor. De mai bine de 11 de ani, ne raportam la viitor anticipand nevoile pieței pentru a conduce companiile spre un succes pe termen lung. Suntem o echipa de specialisti orientată spre dezvoltarea continuă, pentru asta am achiziționat cele mai noi utilaje, asigurînd calitate la cel mai înalt nivel.

Design Inovator

Datorită utilajelor performante și experienței în domeniu , compania noastră crează produse cu forme sofisticate și un design individualist. Indiferent de cerințele dvs, avem cu siguranță soluția optimă. 

 • Saint Gobain
 • Guardian
 • ȘIȘECAM
 • AGC Glass
 • Pilkington